DE FR IT EN(€) NL CH PL UK

Klantenbeoordeling

Kurtz Mainzer (vanaf 30.10.2018)
Ergens minstens 10 jaar geleden kocht ik je zolen en verwachtte ik niet dat ze langer dan 3 jaar mee zouden gaan. 
Ze werken nog steeds perfect. Hoeden uit.

Jürgen Tharmann (vanaf 02.11.2016)
Hallo, mevrouw Trieb,
Hartelijk dank voor deze geweldige service. Ik ben het zeer eens met het voorstel. Maar ik heb alleen de linkerhandschoen nodig vanwege een meervoudige vingerblessure. Tot nu toe heb ik de rechter handschoen ook aan de linkerkant gebruikt dankzij de hoge flexibiliteit. Ik hoop dat ik kan. Ook eens met de verzendkosten natuurlijk. vriendelijke groeten en hebben ook een leuke dag voor u,
Jürgen Tharmann

Karl Kamps (vanaf 31.10.2016)
Dames en heren,
Ik heb Thermosoles ongeveer 2 weken geleden van u gekocht en ik moet u vertellen dat dit de beste aankoop van de laatste 20 jaar was. Ik heb al minstens 20 jaar last van koude voeten. Ik had zo veel leed dat ik mijzelf ongeveer 15 jaar geleden in de Duitse kliniek voor diagnostiek in Wiesbaden liet onderzoeken, omdat geen enkele arts mij kon helpen.  De DKD-artsen konden me ook niet helpen, maar ze gaven me de diagnose dat de koude voeten genetisch veroorzaakt waren. Ik herinner me dat Prof. Dr. Dr. ***************** mij in de vervolgbijeenkomst vertelde: "God gaf je blond haar, blauwe ogen en koude voeten". Ze konden me niet verder helpen, maar het was me duidelijk dat ik bereid moest zijn om met koude voeten verder te leven. Dit heeft het lijden in ieder geval iets verminderd. Sindsdien ben ik een van de beste klanten van de sokkenfabrikant Falke, wiens product "Walkies" ik draag. In de winter had ik zelfs het dubbele. Ik had mezelf ook wel eens warme zolen met Akku gekocht. Maar de batterijen waren een echte overlast. Nu ben ik echt blij met uw Thermosoles en ik ben elke dag blij met deze aankoop.
Met vriendelijke groeten 
Karl Kamps

Tatjana Dillner (vanaf 6.2.2016)
Hallo, de heer Nowak,
Drie jaar geleden hoorde ik voor het eerst over uw verwarmde inlegzolen. Mijn familie of collega's en vrienden dachten dat ik dom was.....zo veel geld uitgeven aan warme zolen. Tchibo, Aldi, enz. zouden goedkopere stortingen hebben.
Sorry - man (of vrouw) moest nog steeds zijn hoofd erdoor duwen.
Ik heb uw zolen gegeven aan mij voor Kerstmis en heb geen spijt van dit tot op de dag van vandaag.
Ik zweer!! 3 jaar lang had ik geen koude voeten tijdens het skiën of op dienst (DRK). Het was echt geweldig en bijna vanzelfsprekend!
LG Tatjana Dillner 

Stephan Hartl (vanaf 20.12.2015)
Hoe doe je dat?
Ik rijd tot 3 uur per dag op de elektrische fiets, zelfs in ijzige kou en had problemen om mijn voeten warm te houden.
Na vele pogingen en tests van verschillende producten kwam ik bij de Thermo zolen terecht.
En nu eindelijk - geen koude voeten meer tijdens de hele reis.
Hartelijk dank voor dit product!

Daniela Pfaffenberger (vanaf 25.11.2015)
Goede dag vanuit Opper-Beieren,
Het duurde even voordat ik de zolen echt had getest.
In het begin was ik erg sceptisch, maar na de praktijktest ben ik meer overtuigd. Geen koude voeten meer.
Er is fascinerend: Ik moest mijn kinderen altijd vragen of ze al koude voeten hadden, want je zweet niet.
Er zijn spelt pantoffels die je in de magnetron doet en vervolgens aanbrengt. Hier voel je meteen de warmte en de voeten worden warm en vochtig.
Bij de zolen is deze warmte echter niet merkbaar. Het is als het dragen van schoenen op een warme lentedag.
Ik ben zo gelukkig.
Natuurlijk is het gevoel van vrijheid in de schoenen wat beperkter, maar je hebt geen vervelende batterij op je been en je merkt ook niet dat de batterijen in de zool zitten.
In het hieluiteinde is een kleine lus genaaid om de zolen in en uit te nemen. 
Wie speelt met de gedachte om deze zolen te kopen - ik kan het eigenlijk alleen maar aanraden.
Met vriendelijke groeten aan Daniela Pfaffenberger

Hannelore Eckel (vanaf 08.11.2015)
Geachte heer Nowak,
heel erg bedankt voor de supersnelle en onbureaucratische uitwisseling van de zolen!
Het feit dat de thermozolen absolute Soptze zijn, had zo langzaam rond moeten komen.
Hetzelfde geldt voor uw werkelijk uitstekende service.
Dit moet hier heel duidelijk worden gemaakt.
Nogmaals hartelijk dank en veel groeten aan Oostenrijk.
Hannelore Eckel

S. Schiffert (van 3.10.2015)
Hallo, daar,
Ik heb 2 paar nieuwe zolen besteld voor mijn familie, de onderdelen zijn geweldig, ingenieuze uitvinding. We hebben al een jaar een paar (mijn vrouw en ik), dus ik kan echt een oordeel vellen en deze dingen alleen maar van harte aanbevelen. Wees niet bang om de honderd euro's te investeren, ze zijn echt goed geïnvesteerd.
Veel groeten van Frankisch Zwitserland in Beieren, naar Oostenrijk.

Andreas Stöhr (vanaf 15.06.2015)
Geachte heer Nowak,
Hartelijk dank voor deze snelle en ongecompliceerde behandeling van de producten waarover geklaagd werd.
Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een bedrijf zo snel en gemakkelijk reageert.
Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw voorbeeldige gedrag.
Een dergelijk bedrijf kan ook te allen tijde met een gerust geweten worden aanbevolen, want niet alleen de producten zijn uitstekend, maar ook de service.
Groeten uit Beieren
Andreas Stoehr

Helga Neumann (vanaf 19.03.2015)
Beste Frau Trieb, ik ben gisteren teruggekomen van mijn skivakantie en moet gewoon terug naar u toe. Ik heb nog nooit zo lekker warme voeten gehad tijdens het skiën als in deze vakantie en dat bij -10 C, langer dan 7 uur per dag. Ook geen voetpijn gehad. 
Ik ben blij. Je hebt een heel ander gevoel in je schoen, met warme voeten. Het beste voor u,
Helga Neumann stuurt haar warme groeten vanuit het zonnige Vogtland naar u.

Guido Nyhoff (vanaf 05.03.2015)
Ik gebruik de Thermo Soles al een tijdje en kan zeggen dat ik helemaal blij ben.
Ik werk als timmerman en timmerman en daarom heel vaak de hele dag buiten. Als je de hele dag op bevroren grond liep, kreeg je bijna onvermijdelijk koude voeten. Het is mij niet overkomen sinds ik de thermozolen heb gebruikt.
Dus nogmaals, mijn conclusie: "☺ Super Invention/Super Invention/Super Invention/Super Invention/Super Invention/Super Invention-Loosheid Dank u wel

Groeten Guido Nyhoff

Katrin schuurmachine (vanaf 22.02.2015)
Alles ging heel goed, de bestelling kwam op tijd voor onze wintervakantie. Overigens werd ik er alleen maar van op de hoogte, want onze radiozender Dresden gaf 103,5 advertenties of een interview. Dit was erg interessant omdat mijn man altijd koude voeten heeft.
Mijn man is erg enthousiast!
Ik wens u het allerbeste en veel dank voor uw warme voeten.

Met vriendelijke groeten 
Katrin schuurmachine

Tobias Schiegl (vanaf 8.2.2015)
- 27 graden
Hallo, Alexander,
Op dit moment zijn we in Altenberg bij de wereldkampioenschappen rodelen, te beginnen op vrijdag..... houd je vingers gekruist!
Gewoon willen vertellen..... We denken elke dag aan jou als we onze handschoen aanzetten en de solen schakelaars aanzetten...-27 graden gisteren,....waarschijnlijk, als we je niet kenden, zouden we allemaal doodgevroren zijn!!!!
Nogmaals bedankt....van ons allemaal!!!
Wens je een lange koude tijd ;-)

Tobias Schiegl

Walter Mader (van 7.11.2014)

Geachte heer Alexander Novak!
Opnieuw hebben hun zolen zich bewezen. Voor het buiten filmen voor de 10 miljoen dure 3D-film "Surveying the World". U kunt deze foto ook als reclame gebruiken. Met groeten Walter Mader uit Litschau (de noordelijkste stad van Oostenrijk)

Markus Röthig (vanaf 11.10.2014)
Hallo, de heer Nowak,
U bent van harte welkom om dit te publiceren onder klantenpost:
Een werkelijk voorbeeldige service en ook klachten - die zich kunnen voordoen - worden direct verwerkt.
Hartelijk dank en met vriendelijke groeten, Markus Röthig.

Monika Fischer (vanaf 6.10.2014)
Hartelijk dank voor de snelle en correcte behandeling van de defecte zolen. De vervangende zolen werken nu en ik ben helemaal blij. Ik heb een teenamputatie en problemen met de bloedsomloop. Met deze zolen wordt de beginnende kou beter doorstaan. Natuurlijk zal ik in mijn familiekring en in mijn werk verslag uitbrengen over de voordelen en de vriendelijke service van u aan de telefoon. Dus met vriendelijke groeten Monika Fischer ik blijf ik

Stefan Stotter (vanaf 11.2.2014)

Hallo Thermosoles Team!
Gefeliciteerd met zo'n topteam.
Levering - Top,
Product - Top,
Prijs - Top,
en de beste aan het eind. Hier is de klantenservice nog steeds BIG
schriftelijk. Niet na de mot: vriendelijk en aardig tot de klant 
en dan bye.
Het zou mooi zijn als er meer van dit soort bedrijven in Oostenrijk zouden zijn.
zou.
Dit/uw bedrijf kan alleen "warm" worden aanbevolen.

Groeten uit Karinthië,
Stefan.

Michael K (van 29. 1.2014)
Dames en heren,
een groot compliment voor u! Niet alleen heb ik vandaag de thermosolen ontvangen, maar een telefoontje met jullie was ook uitstekend voor advies over zolen en betaling. Dus weer een grote LOB voor u!
Hartelijk dank daarvoor.
Met vriendelijke groeten

Christian Unterreiner (d.d. 17 januari 2014)

Ik vind de zolen gewoon geweldig!
Ik gebruik ze voor het fietsen en had altijd koude voeten na ongeveer een uur.
Met de zolen is het niet langer een probleem. Twee uur training op nul graden buitentemperatuur zijn nu nog leuker.
Ik heb de zool aanbevolen aan mijn fietskameraden, ze hebben al besteld.
Dank u en groeten

Sabine Liebscher (vanaf 3.1.2014)

Hartelijk dank voor de zeer snelle levering! Ik kon deze absoluut ingenieuze Thermosoles proberen op een kerstmarkt. Bij -12,5 graden had ik NOOIT koude voeten, ik was niet de hele dag koud. Terwijl de andere staande vrouwen klaagden over koude voeten, had ik altijd comfortabel warme voeten, niet oververhit of koud, gewoon perfect! Ik heb ijverig reclame voor u gemaakt, zal het waarschijnlijk komen sommige bestellingen van de postcode bereik 83xxx uit Duitsland met u. Ik kijk al uit naar de volgende kerstmarkt eind 2011, met altijd warme voeten ;-). Met vriendelijke groeten en een gelukkig nieuwjaar!

Rémy Rüfli (2 januari 2014)

Goede dag en een gelukkig nieuw jaar voor het team van Thermogloves/Thermosolen.
Gisteren heb ik beide producten (Thermogloves en Thermosoles) kunnen testen op hun geschiktheid tijdens een prachtige skidag. Mijn conclusie: Overtuigende kwaliteit in vakmanschap en functie van beide producten. Noch koude handen, noch koude voeten de hele dag door. Vooral de afstandsbediening voor de Thermosoles is ingenieus. Schakel uit tijdens het skiën en schakel de stoeltjeslift weer in. Zo was er altijd voldoende batterijcapaciteit beschikbaar. Ook met de Thermoghandschoenen helpt het selectief in- en uitschakelen en de keuze van de warmteafgifte om de batterijcapaciteit de hele dag (08:00 - 16:30) uit te breiden.
Ik zal uw producten met overtuiging aanbevelen aan mijn vriendenkring.
Ik vind uw website duidelijk gerangschikt door de manier waarop. Alle informatie over de producten is gemakkelijk te vinden.
Vriendelijke groeten

Petra Winand (vanaf 21.12.2013)

Hallo, daar.
Hartelijk dank voor de snelle levering. Binnen 2 dagen waren de zolen er - geweldige service!
Door mijn werk in de hondentraining sta ik soms veel. Tot nu toe ondanks goede schoenen in de winter meer dan alleen koud op de voeten.
Maar dankzij de Thermo Soles kan ik nu 3 tot 4 uur staan zonder koude tenen of voeten. En dit alles zonder omslachtige dozen op de schoenen.
Ik ben blij u aan te bevelen. 

Hanni Mader (vanaf 25.10.2013)

Hartelijk dank voor de snelle levering van de ThermoSoles 3D-radio. Ik werk op de bouwplaats, dus ik breng de hele dag buiten door en heb altijd te kampen gehad met koude voeten. Maar dankzij de ThermoSoles 3D-radio is dit nu voorbij. Het product is echt geweldig. Met de radio is het heel eenvoudig om de zolen aan en uit te zetten, zodat de batterijen een hele dag meegaan.
Mijn hobby is paardrijden en ik ben ook in de winter vaak urenlang met mijn paard onderweg. Tot nu toe moest ik naar beneden gaan en mijn paard leiden om weer warme voeten te krijgen. Dankzij de zolen heb ik het niet meer nodig.
Echt geweldig.

Franz Götz (van 18.10.2013)

heel erg bedankt voor de snelle terugkeer van mijn nieuwe Thermo zolen (let op: de oude waren defect). Nu het behoorlijk koud is, heb ik de nieuwe op de fiets getest. Ze werken prima. Ik heb het project eigenlijk al afgeschreven als een "flop", maar gelukkig zal ik het nu opnieuw boeken als een succes. Dank u voor uw steun. Dit is de beste publiciteit.

Al het beste voor u.

Franz Götz

Eric Haus (vanaf 22.2.2013)
Raad van bestuur van bike-aid de
Het Oostenrijkse bedrijf Thermo Soles produceert slechts één product - verwarmbare inlegzolen. Daarom is de naam ook hetzelfde programma. Ik werd me bewust van het product door aanbeveling. Daarna heb ik de video bekeken op de zeer informatieve website. (zie onderstaande link) De vorige winter deed zijn deel en de zolen waren al besteld.

Om te anticiperen. Net als sommige van mijn fietsvrienden gebruik ik al een tijdje TCM (Tchibo) verwarmde inlegzolen en heb ik ervaring kunnen opdoen en enkele nadelen kunnen vaststellen:

- Met de klonterige batterij op je voet kan iedereen zien dat je op de weg bent met verwarmde zolen. Oké (lacht)
- De batterijen zijn echt niet goed. Veroudering snel, brengen voor de grootte en technische specificatie zeer weinig prestaties
- De platte kabels tussen de batterij en de zool zijn zeer lang, inflexibel en altijd storend. 
- Al met al was mijn indruk dat de voeten later duidelijk koud worden. Maar met een 3,5 uur durende tocht van < -5° Celsius was het altijd koud na 2 uur, met een instelling op niveau 2 (van 4). Bij een hogere stand wordt de schoen merkbaar warm, maar de voet begint te zweten en dan wordt het nog kouder in het vocht.

Mijn eerdere ervaringen met TCM-verwarmingszolen. Zeer gemengd - maar misschien beter dan niets. Maar met 29 euro ook een goedkoop product.

Dus ik was benieuwd naar de Thermo zolen met automatische temperatuurregeling en ingebouwde Li-Polymeer batterij. 
Na het bestellen en veilig betalen op het internet lagen de zolen na 2 dagen op mijn tafel. Geweldige verpakking - alles in een rode textiele transporttas. Inbegrepen in de levering: handleiding, batterij, zolen. Ik had gekozen voor de Thermo Soles 3D Sport

De eerste verrassing voor mij: de zolen zijn echt niet dikker en slechts minimaal zwaarder dan een normale sportzool. Ze zijn stevig en schoon verwerkt.
De zolen kunnen in de range van 2-3 schoenmaten worden aangepast door op maat te knippen. Voor de eerste rit, laadt u de accu voor een lange tijd op en gaat u weg.

Mijn eerste testrit gaat over 3 uur bij -4°C. 
De voeten worden op de een of andere manier niet merkbaar warm - maar nooit koud! Ik denk dat dat cruciaal is. Uiteraard werkt de automatische regeling, waarbij de temperatuur in de schoen altijd tussen de 37-41° wordt gehouden, zodat er geen koud gevoel ontstaat. Het werkt vrij onspectaculair en goed.

De tweede tour, weer rond 3 uur, doe ik twee dagen later bij -2°C. 
Ik heb de zolen na de vorige tour niet meer geladen, maar gewoon uitgeschakeld. Na ongeveer 2 uur merk ik dat de voeten langzaam koud worden. Vermeldenswaardig - ik draag enkelhoge zomerschoenen - zonder Nepper overschoenen op de weg. De prestaties van de Li-Polymeer batterij gaan onder deze omstandigheden duidelijk tot 5 uur mee. Ik kan daar nu echt geweldig mee leven. Dit kan zeker nog worden verhoogd door betere isolerende schoenen.

Conclusie met de Thermosolen: Missie volbracht - zo moet het zijn!
- niet één van de hierboven genoemde nadelen
- geen geknoei met batterij of kabels
- Thermo-regulering en batterijprestaties zijn duidelijk state of the art
- Verbetering waard: de rubberen afdekking voor de schakelaar en het laadcontact is niet eenvoudig te bevestigen. Dit detail is niet geschikt voor een product dat voor het overige succesvol is.
- redelijke prijs tussen 100-120 Euro.
(Overigens worden dezelfde zolen door andere leveranciers aangeboden voor een deel het dubbele van de prijs. Daarom adviseer ik de aankoop rechtstreeks van de fabrikant.)

Voor alle koude voeten of extreme temperatuur fietsers een zeer duidelijk aankoopadvies!

Sportieve groeten, 
de jouwe
Schots

Het testrapport is gepubliceerd op http://www.alpencross.com/detail.php?id=935
 

P. Stefan Lippert (vanaf 15.2.2013)
Geachte heer Nowak,

Bedankt voor de Thermozolen. Ik gebruik ze vooral voor het fietsen:
35 km gedurende 1:15 uur. Zelfs bij temperaturen rond het vriespunt
Deze afstand en tijd kan ik zonder problemen rijden. Ik heb nu het lef,
om de afstand te vergroten, want voordat het fietsen was met deze
Temperaturen met "bevroren tenen" echt al aan de grens. Ik had
zorgen dat de zolen niet zullen volstaan, omdat het verwarmingselement
niet tot aan de voorvoet reiken. Ik heb wat grotere zolen genomen.
en snijd ze terug. Dit zorgt ervoor dat het verwarmingselement ver genoeg uit elkaar staat.
vooraan.
Het is belangrijk om de zolen op te laden voor elk gebruik. Ook

die vergoeding wordt op dezelfde dag nog in rekening gebracht. Ik heb al het probleem gehad dat
Na 2 uur gebruik de dag ervoor werden de zolen niet meer verwarmd.
In ieder geval ben ik zeer tevreden over uw product en kan ik het vooral aanbieden aan
Aanbevelen fietser warm. Ik heb voor mijn winterlaars, met
Ik kies voor de "normale" zolen voor degenen die ik in de winter rijd. Misschien zouden we
zolen met een voetbed zijn geschikter, vooral als ze ook in de
overgangsperiode voor de fietsschoenen .....

Met vriendelijke groeten - Uw P. Stefan Lippert

Klaus Eberle (vanaf 3.2.2013)
Ik kocht de thermosolen voor mijn vrouw in haar skischoenen.
Geweldig, ze werken zoals beschreven - geen koude voeten, alleen aangename dagen skiën.
groeten

Nicole Lichtensteiger (vanaf 3.2.2013)
Hallo de heer Nowak
Hun thermische zolen zijn gewoonweg perfect voor het rijden.
Dank u en liefde groeten

Christian Vetter (vanaf 31.1.2013)
Hello Thermosoles team,
in de zoektocht naar verwarmbare inlegzolen vond ik uw aanbod op het internet, keek naar de klantenbeoordeling en dacht aan mezelf, zo veel lof, hopelijk is dit geen nep! Maar het concept (goed beschreven en ook gedocumenteerd met een filmpje) fascineerde me en dus bestelde ik de 3D zolen voor mijn skischoenen en voor de herfst voor mijn MTB schoenen.
Dus eerst en vooral: Op dinsdagavond 26.1.10 besteld via internet en op vrijdagmorgen 29.1.10 (tenslotte Oostenrijk -> Duitsland) geleverd. Sensationele bediening, geweldig! Onmiddellijk aan de laadkabel gehangen en vandaag de dag een skitocht met -5 graden en diepe verse poedersneeuw gemaakt. Conclusie! Ik ben blij!  
Aangenaam warme temperatuur in de schoen, de controle werkt perfect. Vooral als het te warm worden op tournee is, is het zeker niet prettig, de bediening past perfect en werkt perfect. Tot nu toe moest ik de tenen steeds weer extreem bewegen, zodat ik de kou weer kon wegrijden, meestal bleef het toch met onaangenaam koude tenen. Dat is nu voorbij :-) Omdat de zool natuurlijk een beetje draagt, heb ik gewoon de dikke toersokken vervangen door zeer dunne sportsokken, en de maatverdeling was er al, en voor de warmte heeft hij de dikke sokken niet meer nodig.
Als er nu handschoenen met deze technologie waren, zou het perfect zijn! Denk er eens over na! (Opmerking: we zijn er al mee bezig!)
Ik ben zo enthousiast over de zolen dat ik jullie link op de homepage van mijn tour zet. Denk dat dat dat oké is :-)
http://enduro-on-tour.de/
Met vriendelijke groeten
Christelijke Vetter

Fred Lanzinger (vanaf 20.1.2013)
De Thermo zolen die ik sinds de levering dagelijks in gebruik heb (skileraar) ben ik enthousiast over dit artikel - geen kabels meer en ook geen externe batterijen kan en zal ik uw product opnieuw aanbevelen. Dank u voor de snelle levering.

Sandra Biehl (vanaf 19.1.2013)
Hallo, de heer Nowak,
dus ik weet niet wat ik moet zeggen, deze thermozolen zijn gewoon gigantisch.
Ik had dit nooit verwacht, ik vroeg me eigenlijk af toen ik mijn bestelling plaatste of ik mijn geld terug zou krijgen als de Thermo Soles niet zou werken.
Maar die bezorgdheid was volstrekt ongegrond.
Dat is zo goed als het kan.
Geen enkele euro doet pijn.
Hartelijk dank, je hebt niet te veel beloofd.

Michi Szabo (vanaf 16.1.2013)
Ik heb gewoon de nieuwe fiets in mijn handen en vind de 3D-zool met het testresultaat zeer goed. Precies mijn ervaring, super product!

Jürg Walder (vanaf 11.1.2013)
Geweldig product! 
Fietsen in de winter met warme voeten....een heel nieuw gevoel! Had een bulkbestelling moeten maken voor mijn medemensen.

Jürgen Berndt (van 7.1.2013)
Ik ontving de Thermozolen op 04.01.2010.
Ik ben opgewonden.   :-)
Ik kan alleen maar aanraden

Uw dankbare klant

Stefan Wessels (vanaf 24.11.2012)
Geachte heer Nowak,
Bedankt voor de snelle levering (19.11.09 van Hagenbrunn;21.11.09 op mijn plaats) Hebben geladen de zolen onmiddellijk en getest.SUUUPPPPPPERRR.Ik kan alleen maar aan iedereen aanbevelen.

De zolen waren een verjaardagscadeau voor mijn vrouw, die zo enthousiast is en veel reclame heeft gemaakt met haar collega's, omdat vrouwen lijden aan permanente voethypothermie ;-).

Markus R. (vanaf 8.5.2012)
"Hallo, ik gebruik mijn thermosolen tijdens het duiken in mijn droogpak en ik ben enthousiast. Eindelijk geen kabels meer en geen batterijdozen meer op de kalveren.
En toch altijd warme voeten, ook met duiken van meer dan 2 uur in 4 graden koud water!
Misschien moet u adverteren in duikbladen.....".

Thomas S. (van 2.3.2012)
"Hallo, we hebben de Thermo zolen getest tijdens onze wintervakantie en ik kan alleen maar zeggen: super. De voeten waren altijd warm.
Nogmaals bedankt!

Michael S. (vanaf 26.2.2012)
"Ik heb net de Thermo Soles van Pro Idee gekocht en ik ben absoluut enthousiast. Nooit meer koude voeten! Maar wat me nu een beetje ergert is dat ik 199 € betaald heb bij Pro Idee. Maar natuurlijk is dit niet haar schuld, dus het beste voor uw webshop!

Sylvia Binder (vanaf 18.2.2012)
"Ik heb jaren geleden een soortgelijk product gekocht voor mijn skischoenen, alleen de accu's zijn verbonden met een kabel en buiten de skischoen. Het is een beetje onhandig, maar de verwarmende zolen werken en ik bevriezen niet meer. Maar deze verwarmende zolen zijn volledig ongeschikt voor normale schoenen en dus kocht ik hun Thermo zolen en ze passen echt in elke schoen. Gewoon super".
 

Michael M. (van 31.1.2012)
"Ik gebruik de Thermo Soles nu al 3 maanden en had vroeger koude en bevroren tenen tijdens het skiën. Het was gewoon niet leuk en de ommekeer is steeds langer geworden. Met de Thermo zolen is het probleem opgelost. In het begin verwachtte ik dat ik de hitte in mijn voeten echt sterk zou voelen, dat was niet het geval. Maar toen werd me duidelijk dat dit helemaal geen zin had. Hoe dan ook, ik word niet meer koud in mijn tenen, de temperatuur regelt zich volledig automatisch en het is altijd gelijkmatig warm. Nu moet ik denken aan een nieuwe reden voor de retraite.

Testrapport van Backpacker Magazine in de VS
http://www.backpacker.com/gear-zone-gear-review-thermosoles-rechargeable-remote-controlled-heated-insoles/gear/15541
 



Bestel Thermo Soles!


Verzendmethoden

 

Betalingsmodaliteiten

 

Voordelen
Beste prijsgarantie
Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
Postorderbedrijf sinds 2007
2 jaar garantie
Gratis verzending vanaf € 165,00
Positieve klantbeoordelingen
Snelle service voor vragen van klanten
Geteste kwaliteit
Gecertificeerde beveiliging
Hoge gegevensbescherming



 

Veilig winkele

 

 
DE FR IT EN(€)
NL CH PL UK(£)
Jagend Skiën
Snowboarden Zeilen
Fietsen Visserij
Motorfiets Wandelen
Langlaufen Paardrijden
Werk Camping

Thermo zolen - Thermo zolen
Testwinnaar onder de
verwarmde zolen
Zie het zelf: 
Verwarmingszolentest


80% van de vrouwen heeft last van koude voeten en niet alleen in de winter! De temperatuur in de tenen kan tot 8 graden dalen!

De in de Thermozolen geïntegreerde thermostaat wordt bij het inschakelen geactiveerd. Als de temperatuur onder de 31°C daalt, wordt de verwarming automatisch geactiveerd; als de temperatuur boven de 41°C stijgt, wordt deze automatisch uitgeschakeld. 

Wist u al

Koude voeten kunnen gevaarlijk zijn. Volgens een studie van de Universiteit van Cardiff in Wales is het verband tussen koude voeten en koude bewezen. Dit probleem kan worden opgelost met wetenschappelijk ontworpen verwarmingszolen zoals de Thermozolen, die de temperatuur automatisch aanpassen aan de voeten. 
 

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.
Onze andere thermische producten voor een comfortabel verblijf buitenshuis (NL)

Thermo Soles 3D-Funk

Verwarmbare inlegzolen

Thermo Gloves

verwarmde handschoenen

Thermo Undershirt

verwarmd ondergoed

Thermo Ski Gloves

verwarmbare skihandschoenen

Thermo Socks

Binnenkort beschikbaar

Thermo Underpants

verwarmbare ondergoedbroek

Thermo Belt

verwarmde riem

Thermo Vest

verwarmd vest

Thermo Jacket

verwarmd jack

Thermo Cape

verwarmde cape

Thermo Seat

verwarmd zitkussen

Thermo Slippers

verwarmde pantoffels

Thermo Work Gloves

verwarmbare werkhandschoenen

Steri Dry

Schoenendroger met UV-licht

Thermo Mittens

Over wanten voor Thermo Handschoenen